Danas je 
četvrtak, januar 19, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Studentske prakse u inostranstvu

Studentske prakse u inostranstvu

IAESTE – stručna praksa u inostranstvu u toku 2017. godine – KONKURS

Raspisan je IAESTE konkurs za stručnu praksu i usavršavanje u inostranstvu u toku 2017. godine.... Pročitajte više »»

Praksa u Savetu Evrope

Na konkurs za praksu se mogu prijaviti državljani država-članica Saveta Evrope i državljani članica-kandidata.... Pročitajte više »»

Unapredi svoje profesionalne veštine u Brazilu

Program plaćenih stručnih praksi “Gloabl Talent” studentima završnih godina studija i postdiplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radu u kompanijama širom... Pročitajte više »»

Praksa u Evropskim centru za razvoj vokacionog obrazovanja (CEDEFOP)

CEDEFOP je decentralizovana agencija EU, sa sedištem u Solunu, u Grčkoj. Cedefop podržava razvoj evropskog stručnog obrazovanja i obuke (VET) i doprinosi njihovoj realizaciji. Više o samoj organizaciji možete pročitati... Pročitajte više »»

Otputuj u Brazil, volontiraj, zabavi se i nauči nešto novo!

Želiš da otputuješ negde? Doživi nezaboravno iskustvo, upoznaj Brazil i ovo leto učini posebnim! Global Citizen je projekat koji ti nudi volontersku praksu gde ćeš imati priliku da upoznaš Bauru, grad gde živi više od 300.000 stanovnika i... Pročitajte više »»

Volontiraj i upoznaj savremeni Lenjingrad!

Naravno da se ne vraćamo u prošlost, u pitanju je praksa u Sankt Petersburgu, gradu sa najvećim kulturnim i umetničkim značajem za... Pročitajte više »»

Global Talent: Plaćena praksa u gradu kafe

Global Talent je program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu, namenjenih studentima i diplomcima. Na ovaj način mladi ljudi imaju priliku za profesionalno iskustvo i lični... Pročitajte više »»

Stručna praksa u Sony Electronics u Budimpešti

Razmišljaš o budućnosti i, kao i sve mlade, brine te kako ćeš pronaći posao nakon studija. Shvataš da je na tržištu rada jaka konkurencija i shvataš da moraš da radiš na sebi kako bi bio primećen i ostvario svoj cilj. Jedan od načina... Pročitajte više »»

Želiš li da postaneš Java developer na praksi u Montrealu, u Kanadi?

Nemaš nikakve planove preko leta? Želiš li da posetiš neku daleku zemlju? Onda je praksa koja se organizuje u okviru Global Talent programa plaćenih stručnih praksi pravi izbor za tebe! Želiš li da postaneš Java developer na praksi u... Pročitajte više »»

Be an Intern in the German Bundestag

The German Bundestag invites you, in cooperation with the Freie Universität Berlin,Humboldt-Universität Berlin, and Technische Universität Berlin, to apply for an International Parliamentary Scholarship (IPS) to spend five months in Berlin. The... Pročitajte više »»
56,903FANOVAPRATI NAS
2,016PRATILACAPRATI NAS
617PRATILACAPRATI NAS