Danas je 
subota, oktobar 21, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Studentske prakse u inostranstvu

Studentske prakse u inostranstvu

IAESTE – stručna praksa u inostranstvu u toku 2017. godine – KONKURS

Raspisan je IAESTE konkurs za stručnu praksu i usavršavanje u inostranstvu u toku 2017. godine.

Praksa u Savetu Evrope

Na konkurs za praksu se mogu prijaviti državljani država-članica Saveta Evrope i državljani članica-kandidata.

Unapredi svoje profesionalne veštine u Brazilu

Program plaćenih stručnih praksi “Gloabl Talent” studentima završnih godina studija i postdiplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radu u kompanijama širom sveta.

Praksa u Evropskim centru za razvoj vokacionog obrazovanja (CEDEFOP)

CEDEFOP je decentralizovana agencija EU, sa sedištem u Solunu, u Grčkoj. Cedefop podržava razvoj evropskog stručnog obrazovanja i obuke (VET) i doprinosi njihovoj realizaciji. Više o samoj organizaciji možete pročitati ovde.

Otputuj u Brazil, volontiraj, zabavi se i nauči nešto novo!

Želiš da otputuješ negde? Doživi nezaboravno iskustvo, upoznaj Brazil i ovo leto učini posebnim! Global Citizen je projekat koji ti nudi volontersku praksu gde ćeš imati priliku da upoznaš Bauru, grad gde živi više od 300.000 stanovnika i koji polako raste. Pored toga, možeš da posetiš i obližnji grad Brotas koji je poznat po prelepim vodopadima!

Volontiraj i upoznaj savremeni Lenjingrad!

Naravno da se ne vraćamo u prošlost, u pitanju je praksa u Sankt Petersburgu, gradu sa najvećim kulturnim i umetničkim značajem za Rusiju.

Global Talent: Plaćena praksa u gradu kafe

Global Talent je program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu, namenjenih studentima i diplomcima. Na ovaj način mladi ljudi imaju priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj.

Stručna praksa u Sony Electronics u Budimpešti

Razmišljaš o budućnosti i, kao i sve mlade, brine te kako ćeš pronaći posao nakon studija. Shvataš da je na tržištu rada jaka konkurencija i shvataš da moraš da radiš na sebi kako bi bio primećen i ostvario svoj cilj. Jedan od načina da to ostvariš je da učestvuješ u programu Global Talent i pružiće ti se prilika da obavljaš stručnu praksu u Budimpešti, u okviru kompanije Sony Electronics Central and Southeast Europe, koji traze pomoćnike za PR i komunikacije, u trajanju od 12 meseci.

Želiš li da postaneš Java developer na praksi u Montrealu, u Kanadi?

Nemaš nikakve planove preko leta? Želiš li da posetiš neku daleku zemlju? Onda je praksa koja se organizuje u okviru Global Talent programa plaćenih stručnih praksi pravi izbor za tebe! Želiš li da postaneš Java developer na praksi u Montrealu, u Kanadi? Ako si student završne godine ili diplomac studija iz oblasti IT-a, ova praksa će ti omoguciti da razviješ svoje programske veštine. Prisustvovaćeš sastancima kreativnog tima mladih programera i na taj način skupljati dragoceno znanje za svoje

Be an Intern in the German Bundestag

The German Bundestag invites you, in cooperation with the Freie Universität Berlin,Humboldt-Universität Berlin, and Technische Universität Berlin, to apply for an International Parliamentary Scholarship (IPS) to spend five months in Berlin. The German Bundestag, the German Parliament, offers young people the opportunity to get to know the German parliamentary system and political decision-making processes and to gain practical experience of parliamentary work during 5 months work placement with
57,840FANOVAPRATI NAS
2,071PRATILACAPRATI NAS
667PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE