Danas je 
subota, mart 25, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Plaćena praksa u kompaniji Metro Cash & Carry

“METRO Cash & Carry” poziva studente završnih godina Ekonomskog fakulteta i FON-a da se prijave za program plaćene prakse na poziciji Finansijski kontrolor.Program pokriva 12.000 rsd neto+novac za prevoz+topli obrok na mesecnom nivou. Predviđeno je da praktikantu tokom tromesečne prakse bude obezbeđena mentorska podrška. Rok za prijavu je 24.03.2017.

Praksa u Erste banci

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom Erste Bank a.d. Novi Sad poziva studente da se prijave na praksu u službi komunikacija. Rok za prijave: 20.mart 2017.

Praksa u Smart kolektivu

Smart kolektiv u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente Ekonomskog i Fakulteta organizacionih nauka da se prijave za praksu na poziciji Specijalista za izveštavanje o održivosti. Rok za prijave: 31.3.2017.

Praksa iz oblasti ljudskih resursa

H.art Development Center u saradnji sa Centrom za razvoj karijere poziva studente završnih godina, diplomirane studente i studente na master studijama motivisane i zainteresovane za poslove iz oblasti ljudskih resursa da se prijave za program prakse. Rok za prijavu: 28.3.2017.

Mogućnosti za praksu u jednoj od vodećih kompanija za reciklažu metala – INOS-Balkan d.o.o.

Kompanija INOS-Balkan d.o.o. u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente završnih godina ili master studija na Ekonomskom, FON-u i Filološkom fakultetu da se prijave za obavljanje tromesečne prakse na poziciji „Data Entry & Invoicing Specialist“ (u Valjevu) i „Back Office Administrator (u Beogradu) koja je omogućena u okviru programa „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“.

UniCreditov Međunarodni program prakse

Šansa za studente iz Srbije da provedu tri meseca u jednoj od vodećih banaka u Evropi.

Delez Srbija razvija mlade lidere – Otvoren konkurs za internacionalni program za diplomce

Talentovani diplomci koji žele da se usavršavaju i steknu internacionalno iskustvo u maloprodaji mogu da konkurišu za Internacionalni program za diplomce koji je raspisala kompanija Delez Srbija.

Program stručne prakse za filologe u Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS

U saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu, Jezički centar EQUILIBRIO KIDS organizuje Stručnu praksuza studente završnih godina Filološkog fakulteta i diplomirane filologe sa Katedre za anglistiku i germanistiku. Program je osmišljen tako da studentima kroz praktično stečena znanja iz metodike i pedagogije pruži uvid u to šta podrazumeva savremeno izvođenje nastave stranog jezika za decu uzrasta (od 3 do 14 godina). Program prakse traje 12 radnih nedelja i podrazumeva upozn

Praksa za filologe

Obaveštavamo vas da je u okviru realizacije programa „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“ – programa tromesečne prakse za studente završnih godina osnovnih i master studija različitih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu otvorena prilika za sticanje radnog iskustva za dva studenta Filološkog fakulteta u Olimpia dijagnostičkom Centru.

Praksa na poziciji Medicinski komercijalista

Obaveštavamo vas da je u okviru realizacije programa „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“ – programa tromesečne prakse za studente završnih godina osnovnih i master studija različitih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu otvorena prilika za sticanje radnog iskustva za dva studenta Medicinskog fakulteta.
57,905FANOVAPRATI NAS
2,141PRATILACAPRATI NAS
629PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE