Danas je 
subota, april 29, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Stiže leto i AIESEC praksa

Da li želiš da ovo leto provedeš van Srbije? Želiš da upoznaš nove ljude, sebe u drugačijim okolnostima, da radiš na svojim veštinama, da spojiš zadovoljstvo i korisnost?

IT Consulting praksa 2017.

msg global daje šansu talentovanim diplomcima da se razvijaju u dinamičnom okruženju punom prilika za učenje i razvoj karijere kroz praksu u oblasti IT Consultinga. U potrazi smo za talentovanim studentima i diplomcima koji žele da se oprobaju i započnu karijeru u kombinaciji poslovnog znanja sa savremenim IT tehnologijama. Od samog starta, imaćeš priliku da budeš deo pravih projekata i učestvuješ u dizajniranju modernih softverskih rešenja uz podršku mentora.

Praksa u avio i kontejnerskom transportu

Delta transportni sistem raspisuje konkurs za poziciju praktikant u avio i kontejnerskom transportu. Pozivaju se studenti završne godine osnovnih studija, apsolventi, diplomci i studenti master studija Saobraćajnog fakulteta da se prijave do 21.4.2017.godine.

Posao u kompaniji Nestle Adriatic S

Kompanija Nestle Adriatic S raspisuje konkurs za posao na poziciji Intern in Customer Service. Pozivaju se studenti završnih godina i diplomirani studenti Saobraćajnog , Ekonomskog fakulteta i Fakulteta organizacionih nauka da se prijave do 21.aprila 2017. godine.

Otvoren konkurs za 5 jubilarni Coke Summership program

Coca-Cola HBC Srbija i ovoga leta organizuje jedinstveni program prakse koji mladima pruža priliku da kroz rad sa mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje funkcionisanja velikog poslovnog sistema uspešno započnu poslovnu karijeru.

Još 7 dana za prijave za Univerzitetsku radnu praksu BGPRAKSA 2017.

Pozivaju se studenti da iskoriste priliku u narednih sedam dana i prijave se na neko od 226 mesta za praksu u programu BG PRAKSA 2017. Prijavljivanje se obavlja elektronskim putem na sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs. Praksa će trajati od 15. juna do 15.septembra 2017.godine.

Firma Seminari Srbije raspisuje plaćenu praksu za studente

Firma Seminari Srbije raspisuje plaćenu praksu za studente kojima je potrebo iskustvo i koji žele da razviju svoje poslovne veštine. Naš cilj je da kroz razvoj i unapređenje svojih veština zaposlenima pomognemo da unaprede sebe i svoje poslovanje kao i produktivnost organizacija u kojima rade. Kako bismo stvarili ovaj cilj, u potrazi smo za novim članom našeg malog ali efikasnog tima.

Program stručne prakse za profesore engleskog/nemačkog jezika u Jezičkom centru Equilibrio KIDS

PROGRAM STRUČNE PRAKSE (za studente IV i V godine, kao i diplomirane filologe sa Katedre za anglistiku i germanistiku Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu) u Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS.

Plaćena praksa u MNG Centru

Obaveštavamo vas da je MNG Centar otvorio dva konkursa za praksu na pozicijama Saradnika za digitalni marketing i Saradnika iz oblasti razvoja ljudskih resursa. Pozivamo vas da se detaljnije informišite i izvršite prijavu do 12.aprila 2017. Traže se odlične sposobnosti pisanog i usmenog poslovnog izražavanja, dobro korisničko znanje upotrebe MS Office-a, znanje engleskog jezika, inicijativnost, proaktivnost i usmerenost na rezultat. MNG trening Centar je firma osnovana 2005. godine, koja pom

Praksa u oblasti web novinarstva

Energetski portal u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente zainteresovane za praksu u oblasti web novinarstva da se informišu o prilici da obave praksu u okviru redakcije ovog javnog glasila posvećenog energetici, energetskoj efikasnosti, obnovljivim izvorima energije i zaštiti životne sredine. Rok za prijave: 8.april 2017.
58,126FANOVAPRATI NAS
2,128PRATILACAPRATI NAS
638PRATILACAPRATI NAS