Danas je 
četvrtak, januar 19, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Educa Centar

Eduka Centar je visokospecijalizovana ustanova čija je primarna delatnost edukacija i organizacija aktivnosti vezanih za lično i poslovno usavršavanje. Poslovni trening centar - organizuje obuke iz oblasti: menadžment, marketing, PR, finansije,... Pročitajte više »»

Academia Educativa

Academia Educativa je specijalizovana ustanova za obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje, čija je uloga i zadatak da u ciklusu permanentnog obrazovanja zadovoljava specifične društvene potrebe razvojnog i funkcionalnog, bazičnog i dopunskog... Pročitajte više »»

Škola video novinarstva

Škola video novinarstva je namenjena svima koji žele da steknu i usavrše veštine i znanja neophodna za posao u televizijskoj, produkciji video i multimedijalnih sadržaja. Jedinstven program obuhvata: video sinopsis, televizijsko izveštavanje,... Pročitajte više »»

Škola poslovnih veština

Programi POSLOVNIH VEŠTINA odvijaju se pod pokroviteljstvom Obrazovnog Centra EQUILIBRIO. Široka ponuda različitih kurseva, visoka stručnost svih predavača, savremeno opremljene i klimatizovane učionice samo su neki od razloga da se odlučite... Pročitajte više »»

Otvoreni Univerzitet Subotica

Otvoreni univerzitet Subotica je lider u oblastima (ne)formalnog obrazovanja i manifestacione kulture u Srbiji, koji već preko pola veka, sa velikim uspehom, promoviše i... Pročitajte više »»

Institut za ekonomsku diplomatiju

Institut za ekonomsku diplomatiju je posvećen razvoju ekonomske diplomatije u našoj zemlji, unapređenju saradnje u međunarodnim privrednim odnosima, afirmaciji znanja i njegove efikasne primene u postizanju ekonomskih uspeha u dinamičnom,... Pročitajte više »»

Euro Quality Group

Euroquality Group je najstarija konsultantska kompanija u Srbiji koju čine eksperti visokog profesionalnog nivoa. Sarađujemo i povezani smo sa konsultantima i... Pročitajte više »»

V – energy

Naša konkurentska prednost je ORIGINALNA OBUKA koja prvo pocinje gradiva koje je uskladjeno sa najnovijom profesionalnom, zakonskom i internom regulativom, zatim JASNIM, DETALJNO OBJASNJENIM SVAKIM primerom koji svi postoji u pisanoj formi i u... Pročitajte više »»
56,900FANOVAPRATI NAS
2,015PRATILACAPRATI NAS
617PRATILACAPRATI NAS