Danas je 
četvrtak, april 27, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Muzejska manifestacija „Muzeji Srbije, deset dana od 10 do 10“

Kao i prethodne dve godine, i ove 2017. u maju će muzeji i srodne institucije širom Srbije organizovati muzejsku manifestaciju „Muzeji Srbije, deset dana od 10 do 10„. Od 11 .do 20. maja 2017. godine, 90 učesnika na preko 100 lokacija širom zemlje garantuju odličnu i zabavu uz umetnost i kulturu. Centralna tema ovogodišnje manifestacije „Muzej u gostima“ posebno će otvoriti mogućnost boljeg povezivanja institucija i njihovo predstavljanje u drugim sredinama.

VEZTAX I Hardverski vas vode na najbolji techno after u gradu

Beograđani će ove nedelje 30. aprila uživati od pet sati ujutru u pravoj jutarnjoj tehno deliciji jer će dorćolski klub KPTM ugostiti Veztax-a, slovenačkog disk džokeja koji je obišao gotovo celu kuglu i koji je zaslužan za organizovanje niza legendarnih zabava u Sloveniji i Hrvatskoj ,a domaću podršku pružiće DJ Hardverski.

Repertoar Bioskopa četvrtak 27.04.- sreda 03.05.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 27.04. - sreda 03.05. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Humanitarno Stand up veče na FON-u

U petak 28. aprila na Fakultetu organizacionih nauka s početkom u 19h, biće održano drugo po redu humanitarno Stand up veče​, koje organizuje Unija studenata FON-a u saradnji sa humanitarnom organizacijom Humanijada​ u okviru njihovog projekta Noć Humanijade​.

DKSG: Osamdeset godina studentskog glasila STUDENT

Ponedeljak, 24. april, 19.00, Mala sala. iklus Tradicija i inovacija - razgovori povodom 80 godina od prvog broja Studenta.

KST tradicionalno otvara svoju baštu

Klub studenata tehnike tradicionalno otvara svoju baštu svim posetiocima velikim koncertom 19. maja.

Repertoar Bioskopa 20.04.-26.04.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 20.04. - sreda 26.04. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Repertoar Bioskopa 13.04.-19.04.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 13.04. - sreda 19.04. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

14. Noć muzeja: Velike i male revolucije umetnosti i kulture

Noć muzeja, četrnaesta po redu, održaće se 20. maja u više od 40 gradova i mesta Srbije, kada će posetioci biti u prilici da prošetaju muzejima, galerijama i institucijama kulture i uživaju u premijernim izložbama i sadržajima osmišljenim samo za tu noć.

Kada Couple up u goste pozove BUSH MAD SQUAD KPTM postaje ludnica!

Prva aprilska Couple up žurka koja će se održati u petak 7. aprila od 23h donosi sjajnu energiju, ali i specijalne goste iz Novog Sada, BUSH MAD SQUAD koje čine Mak Floss & Deepstoned, a tu su i We Up Deh Crew koji će svojim vrelim plesnim nastupom podgrejati atmosferu kluba!
58,137FANOVAPRATI NAS
2,123PRATILACAPRATI NAS
639PRATILACAPRATI NAS