Danas je 
nedelja, jun 25, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

4. Šekspir Fest

Četvrti put po redu, u Srbiji će se održati pozorišni Šekspir festival koji će, u prelepom ambijentu zamka na Dunavu, prikazati predstave savremene svetske i domaće produkcije rađene po dramama Vilijama Šekspira.

Repertoar Bioskopa četvrtak 22.06. – sreda 28.06.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 22.06. - sreda 28.06. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Ulaznice za kamp u prodaji od 16. juna u podne

Iako je do početka jedanaestog izdanja Heineken Lovefesta ostalo više od mesec i po dana, a kompletan program još uvek nije objavljen, interesovanje posetilaca iz celog regiona i zapadne Evrope već je dostiglo rekorde. Tako se, prema rečima organizatora, ove godine očekuje da tokom tri festivalska dana kroz Vrnjačku Banju prođe više od 100.000 ljudi iz celog sveta.

Repertoar Bioskopa četvrtak 08.06. – sreda 14.06.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 08.06. - sreda 14.06. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Velika žurka studenata Beogradskog univerziteta!

Pozivamo vas na veliku žurku članova Facebook grupe Studenti Beogradskog univerziteta.

Lovefest objavio line up Live Stage-a

Posle spektakularne najave nekih od najvećih imena svetske elektronske scene, Lovefest je objavio i line up za ovogodišnji Live Stage. Fanovi takozvane rok bine ovog leta imaće priliku da čuju neke od kultnih regionalnih bendova, kao i dosta sastava, koji se poslednjih godina vrtoglavo probijaju ka vrhu domaće alternativne scene.

Počeo drugi Festival muzičkog dokumentarnog filma Dok’n’Ritam u DKSG

Večeras je u Domu kulture „Studentski grad“ svečano otvoren drugi Festival muzičkog dokumentarnog filma Dok’n’Ritam.

BAZENI TEK OD 15. JUNA Uprkos vrućinama, nema brčkanja još dve nedelje

Iako nas do kraja nedelje očekuju temperature od oko 30 stepeni, Beograđani neće imati priliku da se osveže na nekom od otvorenih bazena do sredine juna!

Saopštenje: CikloFest – prodajna izložba bicikala i opreme za bicikle u Pančevu

Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting vas sa velikim zadovoljstvom poziva na prvi po redu CikloFest koji će biti održan u subotu 03. juna, od 12 do 18h u gradskom parku „Baratuna“ u Pančevu.

Festum Festival

Osmi po redu Festival studenata Univerziteta umetnosti održaće se pod sloganom „Kreni na vreme!“ od 30. maja do 4. juna 2017. godine u Studentskom kulturnom centru i Kolarčevoj zadužbini u znaku proslave 60 godina postojanja Univerziteta umetnosti u Beogradu.
58,095FANOVAPRATI NAS
2,120PRATILACAPRATI NAS
648PRATILACAPRATI NAS