Danas je 
četvrtak, decembar 7, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

O.U.R. Pub: Da li znate gde ćete za Novu godinu? A ove nedelje?

Možda vam deluje kao da doček Nove godine i nije toliko blizu, ali ne bi bilo loše da već sada počnete da razmišljate o tome gde da provedete novogodišnju noć. Verovanje kaže da onako kako se provedete te večeri, tako će vam biti cele godine.

Repertoar Bioskopa četvrtak 07.12. – sreda 13.12.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 07.12. – sreda 13.12. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Repertoar Bioskopa četvrtak 30.11. – sreda 06.12

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 30.11. – sreda 06.12. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Lovefest Fire 2. februara u Beogradu

Posle premijernog i jednog od najposećenijih nastupa na ovogodišnjem Lovefestu, Loco Dice se ponovo vraća u Srbiju. Jedno od najtraženijih svetskih imena 2. februara stiže u beogradski Hangar na Lovefest Fire, a uz njega će nastupiti i Guti, koji će imati live nastup, kao i Marko Milosavljević i Nikola Vemić.

Repertoar Bioskopa četvrtak 23.11. – sreda 29.11.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 23.11. – sreda 29.11. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

50. izvođenje predstave Veliki talas

Predstava Veliki talas, koji je napisao Igor Amadei, a režirao Nenad Gvozdenović, slavi jubilej – svoje 50. izvođenje!

Predstava “Koju igru igraš” na maloj sceni Madlenianuma

U petak 24. novembra od 20h na Maloj sceni pozorišta Madlenianum biće premijerno izvedena psiho-komedija pisca Vladimira Đurića Đure u režiji Dejana Jankovića produkcije Artepunkt. Priča inspirisana popularnom istoimenom knjigom Erika Berna, američkog pshijatra i psihoanalitičara, na komičan način ispričana je kroz likove Bele – Anabele, Džonija i Ike koje u predstavi tumače glumci: Barbara Petrović, Janko Cekić i Miljan Prljeta.

Volite li džez, akustiku, živu svirku ili DJ-eve?

U O.U.R. Pub-u u Beogradskoj 71 četiri dana u nedelji se odvija raznovrsni muzički program. Sredom gostuju izvrsni džez muzičari, četvrtak je dan za akustičnu rock/funk/soul svirku, petkom sviraju najbolji kaver bendovi, dok subotom žurku prave renomirani DJ-evi. A ove nedelje malo dole od pravnog možete uživati uz sledeće izvođače.

Repertoar Bioskopa četvrtak 16.11. – sreda 22.11.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 16.11. – sreda 22.11. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Rep zvezda Krešo Bengalka dolazi u KPTM

Jedan od najpopularnijih splitiskih rep izvođača Krešo Bengalka iz sastava Kiša Metaka, nastupiće u klubu KPTM u subotu 18. novembra s početkom od 23h uz podršku koju će pružiti DJ VRH i Vanja Bursać.
57,812FANOVAPRATI NAS
2,186PRATILACAPRATI NAS
676PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE