Danas je 
subota, februar 25, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Nagradni konkursi za studente

Nagradni konkursi za studente

Konkurs za studentske radove o Evropskoj uniji

Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije raspisuje konkurs za tri najbolja studentska rada u oblasti evropske integracije i procesa pristupanja Republike Srbije Evropskoj uniji, kako bi podstakla mlade akademske građane da se uključe u argumentovanu debatu u vezi sa članstvom naše zemlje u Evropskoj uniji.

Konkurs BG.tačka

Otvoreni konkurs za novinarske i literarne priloge o skrivenim lepotama Beogradom.

Foto – konkurs: „Noć pred ispit“

Unija studenata opštine Vršac organizuje foto - konkurs na temu: “Noć pred ispit“. Cilj nam je da ovim putem afirmišemo mlade zaljubljenike u fotografiju, ali i da studentima tokom stresanog perioda izmamimo osmeh na lice.

Prvi „ESTA Srbija“ master klas za studente muzičkih akademija

Udruženje gudačkih pedagoga Srbije sa ponosom najavljuje održavanje prvog „ESTA Srbija“ Master klas-a za učenike nižih i srednjih muzičkih škola, kao i za studente muzičkih akademija.

Otvoren konkurs za dodelu Pupinove nagrade

Pupinova nagrada, koja se dodeljuje od 1996. godine u intervalu od tri godine, dodeljuje se iz Fonda Mihajla Pupina i sredstava Matice srpske.

Audicija za nove članove najstarijeg omladinskog pozorišta u regionu

Omladinsko pozorište DADOV sa zadovoljstvom najavljuje još jednu audiciju za Školu glume i govora. Zakazani termini su 14. i 21. januar 2017. godine od 11 časova u prostorijama pozorišta.

Prijava za Startap akcelerator do kraja februara

Francusko-srpska privredna komora pozvala je sve startapove ili pojedince koji planiraju da pokrenu startap preduzeće da se prijave za program besplatne jednogodišnje mentorske podrške za razvoj njihovog biznisa – „Startap akcelerator“. Kako bi omogućila što većem broju startapova da konkuriše za ovaj progam, Komora je odlučila pomeri rok prijave za dodatnih mesec dana, pa se kandidati mogu prijaviti do kraja februara 2017.

Konkurs za mlade naučnike “Pokreni se za nauku”

U okviru nacionalnog konkursa za mlade naučnike “Pokreni se za nauku” koji je otvoren do 1. aprila 2017. godine, biće dodeljeno osam stipendija i grantova.

Konkurs za učešće u multimedijalnoj izložbi

Centar za bioetičke studije otvara konkurs za učešće u multimedijalnoj izložbi, koja će biti održana početkom 2017. godine pod radnim naslovom ''Bioetika kroz umetnost''.

POZIV ZA UČEŠĆE P2P: CHALLENGING EXTREMISM (P2PCE)

EdVenture Partners (EVP) i Institut za evropske poslove (IEP) uz podršku Stejt Dipartmenta SAD pozivaju zainteresovane i motivisane studente da učestvuju u izuzetno inovativnoj i uzbudljivoj globalnoj inicijativi P2P: Challenging Extremism (P2PCE). Odabrani kandidati imaće priliku da pokrenu i vode kampanju protiv nasilja i ekstremizma na Internetu i osvoje put u Vašington D.C. u junu 2017 gde će predstaviti svoju kampanju!
57,184FANOVAPRATI NAS
2,067PRATILACAPRATI NAS
628PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE