Danas je 
četvrtak, januar 19, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Nagradni konkursi za studente

Nagradni konkursi za studente

Prvi „ESTA Srbija“ master klas za studente muzičkih akademija

Udruženje gudačkih pedagoga Srbije sa ponosom najavljuje održavanje prvog „ESTA Srbija“ Master klas-a za učenike nižih i srednjih muzičkih škola, kao i za studente muzičkih akademija.... Pročitajte više »»

Otvoren konkurs za dodelu Pupinove nagrade

Pupinova nagrada, koja se dodeljuje od 1996. godine u intervalu od tri godine, dodeljuje se iz Fonda Mihajla Pupina i sredstava Matice... Pročitajte više »»

Audicija za nove članove najstarijeg omladinskog pozorišta u regionu

Omladinsko pozorište DADOV sa zadovoljstvom najavljuje još jednu audiciju za Školu glume i govora. Zakazani termini su 14. i 21. januar 2017. godine od 11 časova u prostorijama... Pročitajte više »»

Prijava za Startap akcelerator do kraja februara

Francusko-srpska privredna komora pozvala je sve startapove ili pojedince koji planiraju da pokrenu startap preduzeće da se prijave za program besplatne jednogodišnje mentorske podrške za razvoj njihovog biznisa – „Startap akcelerator“.... Pročitajte više »»

Konkurs za mlade naučnike “Pokreni se za nauku”

U okviru nacionalnog konkursa za mlade naučnike “Pokreni se za nauku” koji je otvoren do 1. aprila 2017. godine, biće dodeljeno osam stipendija i... Pročitajte više »»

Konkurs za učešće u multimedijalnoj izložbi

Centar za bioetičke studije otvara konkurs za učešće u multimedijalnoj izložbi, koja će biti održana početkom 2017. godine pod radnim naslovom ''Bioetika kroz umetnost''.... Pročitajte više »»

POZIV ZA UČEŠĆE P2P: CHALLENGING EXTREMISM (P2PCE)

EdVenture Partners (EVP) i Institut za evropske poslove (IEP) uz podršku Stejt Dipartmenta SAD pozivaju zainteresovane i motivisane studente da učestvuju u izuzetno inovativnoj i uzbudljivoj globalnoj inicijativi P2P: Challenging Extremism... Pročitajte više »»

Studentima milion dinara za najbolju ideju o razvoju regiona

Razvojna agencija Srbije (RAS) raspisala je danas Konkurs za visokoškoske ustanove za izbor najboljih projektnih ideja, koje za cilj imaju predstavljanje investicionog projekta u jednom regionu ili delu regiona u Srbiji.Kako je saopšteno, ukupan... Pročitajte više »»

Otvoren konkurs za objavljivanje naučnih radova

Zadužbina Andrejević iz Beograda 42. put po redu raspisala je Konkurs za objavljivanje priređenih doktorskih disertacija, magistarskih teza, specijalističkih radova i naučnih... Pročitajte više »»

“CalendArt”, književni kalendar – literarni konkurs

Povodom kraja 2016. godine, Balkan Writers Project (www.balkanwritersproject.com) organizuje uzbudljivu novu kreativnu inicijativu. Tražimo pisce da nam se pridruže u kreiranju publikacije “CalendArt”, jedinstvenog književnog kalendara,... Pročitajte više »»
56,900FANOVAPRATI NAS
2,015PRATILACAPRATI NAS
617PRATILACAPRATI NAS