Danas je 
subota, mart 25, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Nagradni konkursi za studente

Nagradni konkursi za studente

Кonkurs “Ten outstanding young persons”

JCI Srbija otvara konkurs “Ten outstanding young persons” (TOYP) u okviru kog želimo da prepoznamo mlade ljude, lidere u svojim oblastima i predstavimo ih široj javnosti. Konkurs će biti otvoren od 10.3.-7.4.2017., a pravo učešća imaju svi mladi od 18 do 40 godina sa državljanstvom Republike Srbije.

Wizz Air pokreće „WIZZ izazov za mlade“, takmičenje otvoreno i za studente iz Srbije

Pokretanje međunarodnog studentskog nadmetanja za studiju slučaja “WIZZ Youth Challenge“, po prvi put objavila je kompanija Wizz Air.

Studentska nagrada 2017 – ODRŽIVI RAZVOJ U DOBA DIGITALIZACIJE

Francusko-srpska privredna komora i ove godine tradicionalno promoviše održivi razvoj u ustanovama visokog obrazovanja u Republici Srbiji i organizuje Studentsku nagradu 2017. Tri najbolja rada na temu „ODRŽIVI RAZVOJ U DOBA DIGITALIZACIJE“ biće nagrađena novčanim nagradama od 1000, 800 i 600 evra.

Student si i imaš super ideju? Prijavi se na takmičenje za najbolju studentsku ideju!

Takmičenje za najbolju studentsku ideju namenjeno je studentima koji imaju inovativnu ideju i/ili svoj tim. Ovo takmičenje je nastalo kao rezultat ERASMUS+ IF4TM projekta, čiji je član i Univerzitet u Novom Sadu.

Takmičenje „Najbolja start-ap ideja”

Studenti i srednjoškolci mogu da se prijave na takmičenje „Najbolja start-ap ideja” do 20. marta preko „Beokoma”.

Konkurs za studentske radove o Evropskoj uniji

Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije raspisuje konkurs za tri najbolja studentska rada u oblasti evropske integracije i procesa pristupanja Republike Srbije Evropskoj uniji, kako bi podstakla mlade akademske građane da se uključe u argumentovanu debatu u vezi sa članstvom naše zemlje u Evropskoj uniji.

Konkurs BG.tačka

Otvoreni konkurs za novinarske i literarne priloge o skrivenim lepotama Beogradom.

Foto – konkurs: „Noć pred ispit“

Unija studenata opštine Vršac organizuje foto - konkurs na temu: “Noć pred ispit“. Cilj nam je da ovim putem afirmišemo mlade zaljubljenike u fotografiju, ali i da studentima tokom stresanog perioda izmamimo osmeh na lice.

Prvi „ESTA Srbija“ master klas za studente muzičkih akademija

Udruženje gudačkih pedagoga Srbije sa ponosom najavljuje održavanje prvog „ESTA Srbija“ Master klas-a za učenike nižih i srednjih muzičkih škola, kao i za studente muzičkih akademija.
57,905FANOVAPRATI NAS
2,141PRATILACAPRATI NAS
629PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE