Danas je 
subota, april 29, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Nagradni konkursi za studente

Nagradni konkursi za studente

Nagradno takmičenje Mladi – budućnost Srbije u Evropi

Mladi odlučuju o tome kako će izgledati Srbija koja je u Evropi, znači – mladi oblikuju i budućnost Evrope i Evropske unije.

Konkurs za projekat Putovanjem do znanja – Podrška talenata 2017.

Fondacija dr Zoran Đinđić raspisuje konkurs za finansijsku podršku studentima i postdiplomcima sa Univerziteta u Srbiji za studijska putovanja, kao i učešće na letnjim školama, naučnim i stručnim konferencijama do oktobra 2017. godine.

Konkurs: Vizuelni identitet kampanje filmskog festivala BOSIFEST 2017

Udruženje Hendi centar Koloseum poziva kreativne pojedince i organizacije da pošalju svoje predloge za vizuelni identitet kampanje filmskog festivala BOSIFEST 2017 sa ovogodišnjim sloganom „Pokreni Promenu“.

Кonkurs “Ten outstanding young persons”

JCI Srbija otvara konkurs “Ten outstanding young persons” (TOYP) u okviru kog želimo da prepoznamo mlade ljude, lidere u svojim oblastima i predstavimo ih široj javnosti. Konkurs će biti otvoren od 10.3.-7.4.2017., a pravo učešća imaju svi mladi od 18 do 40 godina sa državljanstvom Republike Srbije.

Wizz Air pokreće „WIZZ izazov za mlade“, takmičenje otvoreno i za studente iz Srbije

Pokretanje međunarodnog studentskog nadmetanja za studiju slučaja “WIZZ Youth Challenge“, po prvi put objavila je kompanija Wizz Air.

Studentska nagrada 2017 – ODRŽIVI RAZVOJ U DOBA DIGITALIZACIJE

Francusko-srpska privredna komora i ove godine tradicionalno promoviše održivi razvoj u ustanovama visokog obrazovanja u Republici Srbiji i organizuje Studentsku nagradu 2017. Tri najbolja rada na temu „ODRŽIVI RAZVOJ U DOBA DIGITALIZACIJE“ biće nagrađena novčanim nagradama od 1000, 800 i 600 evra.

Student si i imaš super ideju? Prijavi se na takmičenje za najbolju studentsku ideju!

Takmičenje za najbolju studentsku ideju namenjeno je studentima koji imaju inovativnu ideju i/ili svoj tim. Ovo takmičenje je nastalo kao rezultat ERASMUS+ IF4TM projekta, čiji je član i Univerzitet u Novom Sadu.

Takmičenje „Najbolja start-ap ideja”

Studenti i srednjoškolci mogu da se prijave na takmičenje „Najbolja start-ap ideja” do 20. marta preko „Beokoma”.

Konkurs za studentske radove o Evropskoj uniji

Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije raspisuje konkurs za tri najbolja studentska rada u oblasti evropske integracije i procesa pristupanja Republike Srbije Evropskoj uniji, kako bi podstakla mlade akademske građane da se uključe u argumentovanu debatu u vezi sa članstvom naše zemlje u Evropskoj uniji.
58,126FANOVAPRATI NAS
2,128PRATILACAPRATI NAS
638PRATILACAPRATI NAS