Danas je 
subota, oktobar 21, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Link2job – sajam zapošljavanja

TRAŽITE POSAO? NA SAJMU ZAPOŠLJAVANJA LINK2job u ponudi skoro 300 radnih mesta.

Sedma po redu Konferencija studenata organizacionih nauka

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka sedmi put organizuje Konferenciju studenata organizacionih nauka pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka i kompanije Nelt.

Počeo je Sajam stipendija 2017.

Dvodnevni SAJAM STIPENDIJA „Stipendija i ja“ Univerziteta u Beogradu otpočeo je juče, 27. septembra 2017.godine u zgradi Rektorata na Studentskom trgu u Beogradu.

Obrazovni sistem Equilibrio – Pripremni kursevi za polaganje međunarodnih ispita

U toku je upis na pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika u Obrazovnom centru Equilibrio.

Drugi upisni krug za obrazovni program „Studije budućnosti“

Beogradska otvorena škola je otvorila drugi upisni krug i poziva studente koji će u oktobru 2017. godine biti četvrta godina osnovnih studija, apsolventi ili studenti master studija, starosti do 27 godina, prirodnih, tehničko-tehnoloških i društveno-humanističkih fakulteta, svih univerziteta u Beogradu, da se prijave na konkurs za program „Studije budućnosti“.

Nova studentska kartica – SMO popust kartica

SMO KARTICA nastala je sa ciljem da uštedi studentima i srednjoškolcima novac i eliminiše jedan od najčešćih problema sa kojima se studenti u Srbiji suočavaju.

STUDENJAK: Menze otvorile vrata, 3 obroka dnevno za 171 dinar

Proradili restorani u Studentskom gradu i nekoliko domova. Za 171 dinar dnevno studenti će moći da pojedu doručak, ručak i večeru.

DRUGI UPISNI ROK ZA STUDENTE OD 1. SEPTEMBRA Na Beogradskom univerzitetu slobodna 2.052 mesta

Drugi upisni rok na fakultetima Univerziteta u Beogradu počinje 1. septembra, a prijavljivanje kandidata trajaće do 5. septembra.

Sigurna mesta u domu samo „vukovcima”

Oko 1.100 novopečenih studenata prvu godinu provešće u domovima „Karaburma”, „Patris”, „Vera 2”, „Studentski grad” i „Žarko Marinović”.

Otvoren konkurs za Telenor forum mladih 2017

Telenor poziva mlade ljude da se prijave za učešće na petom po redu Forumu mladih, koji i ove godine Telenor grupa organizuje u saradnji sa Nobelovim centrom za mir.
57,840FANOVAPRATI NAS
2,071PRATILACAPRATI NAS
667PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE