Danas je 
ponedeljak, maj 22, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Na takmičenju za PRAVOG DR HAUSA srpski studenti su TREĆI U EVROPI

Tim od četvoro studenata Medicinskog fakulteta u Beogradu briljirao je krajem aprila na takmičenju u Rusiji rešavajući teške kliničke slučajeve, poput onih sa kojima se suočavao čuveni Dr Haus.

Objavljen konkurs za upis brucoša

Konkurs za upis brucoša na beogradskom Univerzitetu je objavljen, pa budući studenti na sajtu univerziteta mogu da pronađu informacije o programima koji ih najviše interesuju. Senat univerziteta usvojio je i Predlog strategije razvoja takozvanog celoživotnog učenja.

Niške inovacije pred očima sveta

Troje studenata Ekonomskog fakulteta predstavljaće Srbiju u Parizu na najvećem svetskom takmičenju.

UNIVERZITET U NIŠU: Za studiranje stari cenovnik

Fakulteti Univerziteta u Nišu ne planiraju poskupljenje školarine, ali još ima vremena do upisa. Dekani svesni ekonomske (ne)moći roditelja, pa će tražiti veći broj budžetskih akademaca.

Indeksi po staroj tarifi

Univerzitet u Novom Sadu pravi planove za narednu studijsku godinu na 14 fakulteta. Predloženo da na budžetu bude 5.584 studenta, a da njih 4.162 plaća iz svog džepa.

CEO konferencija, 21. aprila u Domu sindikata!

Doživite svoje trenutke promene i poslušajte uspešne životne i karijerne priče uz neverovatnu energiju, strast i pozitivnost!

Azijska rešenja za najbolji brend Srbije

U subotu, 8. aprila 2017. godine zvanično je završeno svetsko takmičenje u rešavanju poslovnih studija slučaja, Belgrade Business International Case Competition 2017.

Otvoreno svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja – BBICC 2017

U utorak, 4. aprila 2017. godine na Fakultetu organizacionih nauka (FON) u Beogradu svečano je otvoreno svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja, Belgrade Business International Case Competition (BBICC), na kojem učestvuje 16 timova studenata prestižnih svetskih univerziteta i biznis škola.

ISWiB uskršnja potraga za jajima

Udruženje Svetski omladinski talas, organizator Međunarodne studentske nedelje u Beogradu (engleski International Student Week in Belgrade – ISWiB), poziva vas na jedinstveni događaj pod nazivom „ISWiB uskršnja potraga za jajima“, koji će se prvi put održati u subotu, 8. aprila 2017. godine sa početkom u 12 časova u Topčiderskom parku.

“PRIVREDNI FORUM MLADIH 2017” Konferencija omladinskog preduzetništva

Privredni forum mladih u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, a uz podršku Razvojne agencije Srbije organizuje konferenciju “Privredni forum mladih 2017“, koja se realizuje u okviru projekta “Karavan omladinskog preduzetništva – Program podrške osnivanju omladinskih kompanija, kao i osnaživanju i pospešivanju omladinskog preduzetništva na teritoriji Republike Srbije“.
58,113FANOVAPRATI NAS
2,132PRATILACAPRATI NAS
646PRATILACAPRATI NAS