Danas je 
utorak, avgust 22, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Otvoren konkurs za Telenor forum mladih 2017

Telenor poziva mlade ljude da se prijave za učešće na petom po redu Forumu mladih, koji i ove godine Telenor grupa organizuje u saradnji sa Nobelovim centrom za mir.

Međunarodna studentska nedelja – Defile zastava

U okviru jedanaeste Međunarodne studentske nedelje u Beogradu, najvećeg studentskog festivala u Jugoistočnoj Evropi, u subotu 22. jula preko 300 mladih internacionalnih studenata prošetaće centrom Beograda.

A sad drugi krug za brucoše: Još može na budžet

Upis na fakultete Beogradskog univerziteta je završen, a drugi upisni rok počeće 1. septembra.

Beograd ponovo postaje centar studentskog sveta

U trenutku kada svetski lideri ne mare za potrebe mladih i za značaj multikulturalizma, studenti iz Nikaragve, Letonije, Indonezije, Somalije, Turske, Rusije, SAD i još 50 zemalja sveta okupljaju se u srcu Beograda i na najbolji mogući način pokazaće da je moguće i da je potrebno da zajedničkim snagama radimo na tome da se naš glas što dalje i što jače čuje.

KOLIKO KOŠTA STUDIRANJE Šta sve roditelji akademaca moraju da plate

Studenti iz unutrašnjosti koji školovanje žele da nastave u jednom od univerzitetskih centara u Srbiji računaju na finansijsku pomoć roditelja, koja se odnosi na sve: od stanarine, do školarine.

APSURD Ni visok prosek ocena ne garantuje radno mesto: Nema posla za najbolje studente

Ni studentima sa najvećim prosekom ocena, nakon fakulteta nije zagarantovan siguran posao, već su kao i ostali prepušteni sami sebi.

BOŠ upisuje XXV generaciju na obrazovni program „Studije budućnosti“

Beogradska otvorena škola poziva studente koji će u oktobru 2017. godine biti četvrta godina osnovnih studija, apsolventi ili studenti master studija, starosti do 27 godina, prirodnih, tehničko-tehnoloških i društveno-humanističkih fakulteta, svih univerziteta u Beogradu, da se prijave na konkurs za program „Studije budućnosti“.

Uspeh studenata beogradskog ETF-a

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu je ponovo pobedio na regionalnom takmičenju studenata elektrotehnike i računarstva u kome su učestvovali studenti 25 elektrotehničkih i računarskih fakulteta.

Na takmičenju za PRAVOG DR HAUSA srpski studenti su TREĆI U EVROPI

Tim od četvoro studenata Medicinskog fakulteta u Beogradu briljirao je krajem aprila na takmičenju u Rusiji rešavajući teške kliničke slučajeve, poput onih sa kojima se suočavao čuveni Dr Haus.

Objavljen konkurs za upis brucoša

Konkurs za upis brucoša na beogradskom Univerzitetu je objavljen, pa budući studenti na sajtu univerziteta mogu da pronađu informacije o programima koji ih najviše interesuju. Senat univerziteta usvojio je i Predlog strategije razvoja takozvanog celoživotnog učenja.
57,894FANOVAPRATI NAS
2,067PRATILACAPRATI NAS
659PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE