Danas je 
subota, april 29, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

UNIVERZITET U NIŠU: Za studiranje stari cenovnik

Fakulteti Univerziteta u Nišu ne planiraju poskupljenje školarine, ali još ima vremena do upisa. Dekani svesni ekonomske (ne)moći roditelja, pa će tražiti veći broj budžetskih akademaca.

Indeksi po staroj tarifi

Univerzitet u Novom Sadu pravi planove za narednu studijsku godinu na 14 fakulteta. Predloženo da na budžetu bude 5.584 studenta, a da njih 4.162 plaća iz svog džepa.

CEO konferencija, 21. aprila u Domu sindikata!

Doživite svoje trenutke promene i poslušajte uspešne životne i karijerne priče uz neverovatnu energiju, strast i pozitivnost!

Azijska rešenja za najbolji brend Srbije

U subotu, 8. aprila 2017. godine zvanično je završeno svetsko takmičenje u rešavanju poslovnih studija slučaja, Belgrade Business International Case Competition 2017.

Otvoreno svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja – BBICC 2017

U utorak, 4. aprila 2017. godine na Fakultetu organizacionih nauka (FON) u Beogradu svečano je otvoreno svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja, Belgrade Business International Case Competition (BBICC), na kojem učestvuje 16 timova studenata prestižnih svetskih univerziteta i biznis škola.

ISWiB uskršnja potraga za jajima

Udruženje Svetski omladinski talas, organizator Međunarodne studentske nedelje u Beogradu (engleski International Student Week in Belgrade – ISWiB), poziva vas na jedinstveni događaj pod nazivom „ISWiB uskršnja potraga za jajima“, koji će se prvi put održati u subotu, 8. aprila 2017. godine sa početkom u 12 časova u Topčiderskom parku.

“PRIVREDNI FORUM MLADIH 2017” Konferencija omladinskog preduzetništva

Privredni forum mladih u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, a uz podršku Razvojne agencije Srbije organizuje konferenciju “Privredni forum mladih 2017“, koja se realizuje u okviru projekta “Karavan omladinskog preduzetništva – Program podrške osnivanju omladinskih kompanija, kao i osnaživanju i pospešivanju omladinskog preduzetništva na teritoriji Republike Srbije“.

Najveći karijerni događaj za mlade u regionu

U Beogradu će se 20. i 21. aprila u prostorijama Doma Sindikata održati Belgrade Youth Fair, najveći karijerni sajam u Srbiji kao i CEO Konferencija, najveća regionalna motivaciona konferencija, koji će okupiti najveće kompanije u zemlji i regionu, ali i institucije od značaja za kvalitet života mladih u Srbiji. Program manifestacije trajaće od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Jubilarne FONklame zvanično zatvorene!

Pred punim amfiteatrom - 015 Fakulteta organizacionih nauka, 16-og marta otvoren je, jubilarni, deseti po redu festival marketinga FONklame. Na događaju za koji se tražila karta više, posetioci su uživali u najboljim reklamama iz prethodne godine, a kao dokaz da dobre stvari ne treba menjati, gledaoci su i ove godine nakon reklama uživali u stand up nastupu Filipa Ugrenovića.

U Beograd stižu 33 kineska univerziteta

Šangajski sajam obrazovanja na Pravnom fakultetu predstaviće u ponedeljak svoje studije i mogućnosti stipendiranja. Najveće interesovanje naših studenata vlada za doktorske i master studije.
58,126FANOVAPRATI NAS
2,128PRATILACAPRATI NAS
638PRATILACAPRATI NAS