Danas je 
subota, mart 25, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Pripreme budućih brucoša – koji fakulteti su najtraženiji

Budući brucoši odbrojavaju dane do prijemnog i uveliko se spremaju. Sudeći prema odgovorima našim reporterima i ove godine najviše kandidata biće na tehničkim fakultetima, pravima, medicini i psihologiji. Kako izgledaju pripreme?

CEO & BYF – Najveći karijerni događaj za mlade u regionu

U Beogradu će se 20. i 21. aprila u prostorijama Doma Sindikata održati Belgrade Youth Fair, najveći karijerni sajam u Srbiji kao i CEO Konferencija, najveća regionalna motivaciona konferencija, koji će okupiti najveće kompanije u zemlji i regionu, ali i institucije od značaja za kvalitet života mladih u Srbiji. Program manifestacije trajaće od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Uspešno završen jedanaest Case Study Show

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, uspešno je organizovala jedanaesti Case Study Show, koji se održao od 3. do 11. marta, na Fakultetu organizacionih nauka i u Narodnoj banci Srbije.

Sajam poslova i stručnih praksi „Transport and Traffic Business Days“ na Saobraćajnom fakultetu

Studenti Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, 21. i 22. marta na Saobraćajnom fakultetu, organizuju Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce saobraćajnih fakulteta i visokih saobraćajnih škola „Transport and Traffic Business Days“.

80 GODINA ČUVENOG MAGAZINA Otašević: „Student“ je bio škola slobodoumlja

Istorija ideja iz koje je proisteklo trajno opredeljenje za demokratiju, slobodoumnost, slobodu medija, odsustvo straha od vlasti, generacije novinara koji su radi istine bili spremni da rizikuju, predstavljaju najviše domete trajanja lista "Student" kazala je TV kritičarka Branka Otašević, nekadašnja članica kolegijuma lista "Student" čiji je prvi broj izašao na današnji dan pre 80 godina.

Univerziteti u Beogradu i Novom Sadu na QS rang-listi najboljih svetskih visokoškolskih institucija

Univerzitet u Beogradu rangiran je među najboljim svetskim visokoškolskim institucijama u osam od 46 naučnih oblasti i u dva naučna polja na QS svetskoj rang-listi univerziteta po oblastima.

Kad studentski kredit postane noćna mora

Studentski krediti bi trebalo da olakšaju studiranje, međutim, za pojedine su postali noćna mora.

Teži uslovi smanjili interesovanje za doktorske diplome

Više od 50 odsto mesta na doktorskim studijama fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu (UB) ostalo je prazno, pokazuje analiza upisa u školsku 2016/17. godinu.

Savladajte veštine traženja posla – Jobprep

Završavate studije, a još uvek niste sigurni da li je vaš CV primamljiv poslodavcima i kako zapravo teku stvari na samom intervjuu za posao? Kako bi pomogli mladima da što brže dođu do zaposlenja, članovi studentske organizacije Matematičkog fakulteta ─ Omikron organizuju projekat pod nazivom „JobPrep”, 18. i 19. marta u zgradi StartIT Centra.

DA LI JE OBRAZOVANJU POTREBNA KULTURA? Održana diskusija povodom neizvesne sudbine DKSG-a

Panel diskusija pod naslovom "Da li je obrazovanju potrebna kultura?" održana je ovog popodneva na letnjoj sceni Doma kulture "Studentski grad", a povodom predloga Ministarstva prosvete da se ova ustanova kulture na Novom Beogradu pripoji Studentskom kulturnom centru.
57,905FANOVAPRATI NAS
2,141PRATILACAPRATI NAS
629PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE