Danas je 
nedelja, jun 25, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

KOLIKO KOŠTA STUDIRANJE Šta sve roditelji akademaca moraju da plate

Studenti iz unutrašnjosti koji školovanje žele da nastave u jednom od univerzitetskih centara u Srbiji računaju na finansijsku pomoć roditelja, koja se odnosi na sve: od stanarine, do školarine.

APSURD Ni visok prosek ocena ne garantuje radno mesto: Nema posla za najbolje studente

Ni studentima sa najvećim prosekom ocena, nakon fakulteta nije zagarantovan siguran posao, već su kao i ostali prepušteni sami sebi.

BOŠ upisuje XXV generaciju na obrazovni program „Studije budućnosti“

Beogradska otvorena škola poziva studente koji će u oktobru 2017. godine biti četvrta godina osnovnih studija, apsolventi ili studenti master studija, starosti do 27 godina, prirodnih, tehničko-tehnoloških i društveno-humanističkih fakulteta, svih univerziteta u Beogradu, da se prijave na konkurs za program „Studije budućnosti“.

Uspeh studenata beogradskog ETF-a

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu je ponovo pobedio na regionalnom takmičenju studenata elektrotehnike i računarstva u kome su učestvovali studenti 25 elektrotehničkih i računarskih fakulteta.

Na takmičenju za PRAVOG DR HAUSA srpski studenti su TREĆI U EVROPI

Tim od četvoro studenata Medicinskog fakulteta u Beogradu briljirao je krajem aprila na takmičenju u Rusiji rešavajući teške kliničke slučajeve, poput onih sa kojima se suočavao čuveni Dr Haus.

Objavljen konkurs za upis brucoša

Konkurs za upis brucoša na beogradskom Univerzitetu je objavljen, pa budući studenti na sajtu univerziteta mogu da pronađu informacije o programima koji ih najviše interesuju. Senat univerziteta usvojio je i Predlog strategije razvoja takozvanog celoživotnog učenja.

Niške inovacije pred očima sveta

Troje studenata Ekonomskog fakulteta predstavljaće Srbiju u Parizu na najvećem svetskom takmičenju.

UNIVERZITET U NIŠU: Za studiranje stari cenovnik

Fakulteti Univerziteta u Nišu ne planiraju poskupljenje školarine, ali još ima vremena do upisa. Dekani svesni ekonomske (ne)moći roditelja, pa će tražiti veći broj budžetskih akademaca.

Indeksi po staroj tarifi

Univerzitet u Novom Sadu pravi planove za narednu studijsku godinu na 14 fakulteta. Predloženo da na budžetu bude 5.584 studenta, a da njih 4.162 plaća iz svog džepa.

CEO konferencija, 21. aprila u Domu sindikata!

Doživite svoje trenutke promene i poslušajte uspešne životne i karijerne priče uz neverovatnu energiju, strast i pozitivnost!
58,095FANOVAPRATI NAS
2,120PRATILACAPRATI NAS
648PRATILACAPRATI NAS