Danas je 
četvrtak, januar 19, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Škola računara IT Centar Niš

Škola računara IT CENTAR je prva profesionalna edukativna ustanova iz oblasti informacionih tehnologija na području Jugoistočne Srbije. Nalazi se u centru Niša, u ulici Cara Dušana br.... Pročitajte više »»

CET škola računara

CET Škola računara je lider u neformalnom informatičkom obrazovanju, iza koje je više od 20 godina uspešnog rada i preko 46.500 zadovoljnih polaznika. Škola nudi obuku za rad na računaru u Beogradu, a u ponudi škole je preko 70 obuka kako... Pročitajte više »»

Webit Academy

Webit akademija predstavlja grupu mladih profesionalaca okupljena oko jedne ideje, pružanje kvalitetne, praktične i revolucionarne edukacije. Ono što Webit akademiju izdvaja od drugih je i to da će vam članovi tima ponuditi odgovor na najteže... Pročitajte više »»

Vinča škola računara

Škola računara Instituta za nuklearne nauke „Vinča“ je ustanova sa tradicijom od 29 godina. Posvećeni smo razvoju kroz obrazovanje iz oblasti informacionih tehnologija od 1985. godine...... Pročitajte više »»

Centar Wizard

Centar za obuku za rad na računaru, učenje stranih jezika i knjigovodstva Wizard osnovan je 10.avgusta 2007. godine. Osluškujuci potrebe korisnika i savremenih standarda edukacije, osmislili smo i prilagodili programe obuke na... Pročitajte više »»

Smart

Smart d.o.o. je vodeći se vizijom da postane vodeća "Problem Solving" kompanija je i postala jedna od vodećih kompanija u Srbiji specijalizovana za rešavanje IT problema i pružanje IT usluga. Naš primarni cilj je zadovoljstvo... Pročitajte više »»

Edukacioni centar Softline

Edukacioni centar Softline je jedna od najuglednijih edukacionih ustanova na području Beograda. Centar je osnovan 2003. godine i za relativno kratko vreme je uspeo da se... Pročitajte više »»
56,900FANOVAPRATI NAS
2,015PRATILACAPRATI NAS
617PRATILACAPRATI NAS