Danas je 
četvrtak, decembar 7, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

HYATT Gradi karijeru mladih

Snažan kao Hulk, spretan kao Spajdermen, brz kao Supermen... Šta je tajna pravih superheroja? Biti na pravom mestu u pravo vreme! :)

Program stipendiranja studenata – jesen 2017.

Evropski pokret FUTURIS, u skladu sa svojim ciljevima promovisanja važnosti sekundarnog obrazovanja kod omladine, u saradnji sa Obrazovnim centrom EQUILIBRIO organizuje i tokom jeseni 2017. Program stipendiranja studenata beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola.

Predavanje: Tehnike polaganja međunarodno priznatih ispita TOEFL i IELTS

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Obrazovnim sistemom "Equilibrio" organizuje predavanje pod nazivom "Tehnike polaganja međunarodno priznatih ispita (TOEFL, IELTS)", koje će se održati u petak, 24. novembra 2017.godine sa početkom u 13 časova u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu (učionica u potkrovlju).

Otvorene prijave za Konferenciju Future Is NOW 2017

Organizacija EKOF Media Group s ponosom najavljuje da će se u subotu, 18. novembra 2017. godine, na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, održati druga konferencija Future Is NOW, najznačajniji događaj za informisanost mladih o aktuelnim tehnologijama i metodima u modernom okruženju najvećih kompanija u zemlji i regionu.

Putujuci studentski sajam 2017. i pocetak kampanje za dodelu stipendija Valde Republike Francuske

Pod pokroviteljstvom agencije Campus France, Francuski instituti iz Srbije, Bugarske, Albanije, Grčke i Bosne i Hercegovine organizuju osmi „Putujući studentski sajam“. Tom prilikom studenti će imati mogućnost da se neposredno sretnu sa predstavnicima francuskih univerziteta i najprestižnijih škola kao i predstavnicima Frankofone univerzitetske agencije i programa Fondacije Tempus i Erasmus +. Dobiće precizne informacije o mogućnostima studiranja u Francuskoj kao i načinima kako da izfinansiraju

Šta sve moraš da znaš ako si brucoš u Beogradu

1. INDEKS Bilo bi dobro da ga skoro uvek nosite sa sobom, jer osim za potrebe fakulteta, čuvena crvena knjižica može da vam otvori...

Beograd dodeljuje 146 stipendija najboljim studentima

Gradska uprava Beograda objavila je Konkurs za dodelu 146 stipendija učenicima srednjih škola i studentima visokoškolskih ustanova u Beogradu za 2017. godinu.Stipendije se dodeljuju...

Dani podrške brucošima od 30. oktobra do 03. novembra

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata i Centar za studente sa hendikepom organizuju „Dane podrške brucošima“ u periodu od 30.10. do 03.11.2017. godine. Cilj programa je podrška studentima prve godine u snalaženju na fakultetu, sa novim obavezama, u novoj ulozi, u novom gradu.

IV Sajam stipendija Univerziteta u Beogradu

Dvodnevni SAJAM STIPENDIJA „Stipendija i ja“ Univerziteta u Beogradu realizovaće se u zgradi i dvorištu Rektorata na Studentskom trgu u Beogradu 27.i 28. septembra 2017.godine.

Obrazovni sistem Equilibrio – Pripremni kursevi za polaganje međunarodnih ispita

U toku je upis na pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika u Obrazovnom centru Equilibrio.
57,812FANOVAPRATI NAS
2,186PRATILACAPRATI NAS
676PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE