Danas je 
subota, februar 25, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Inostrane stipendije za studente

Inostrane stipendije za studente

Otvorena prijava na stipendije Visegrad Fonda

Višegrad fond je zajednički fond Mađarske, Slovačke, Češke i Poljske koji stipendira Master, PhD i PostDoc studije u ove 4 zemlje.

Prezentacija MSc studija i stipendija POLIMI

Univerzitet Politecnico di Milano će 24. januara u 18h u Italijanskom institutu za kulturu u Beogradu, Kneza Miloša, 56. predstaviti programe master studija i stipendije. Prezentaciju će voditi Chiara Mambretti iz kancelarije za internacionalne odnose. Ona će zainteresovane uputiti u proceduru prijavljivanja na konkurs za upis i dodelu stipendija. Biće reči o studentskom životu u Milanu kao i o mogućnostima zaposlenja nakon završenih studija.

Masterske i doktorske studije u Bavarskoj

Za sve koji su zainteresovani da provedu godinu dana u Nemačkoj, Bavarski akademski centar za Centralnu, Istočnu i Jugoistočnu Evropu (BAYHOST) objavio je poziv namenjen studentima masterskih i doktorskih studija.

Ajfel program stipendija Ministarstva spoljnih poslova Francuske

Ajfel program stipendija Ministarstva spoljnih poslova Francuske namenjen je izvanrednim studentima koji žele da pohađaju master i doktorske studije na visokoškolskim institucijama u Francuskoj.

Stipendija „Best of South East“

Granice postoje kako bi se pomerale. Proširi vidike u sklopu jedinstvene prilike za studiranje i rad i postani Najbolji/a na jugoistoku! „Best of South East“.

Stipendije Vlade Francuske 2017-2018

Svake godine pedeset studenata iskoristi ovu finansijsku podršku vlade Francuske za studije u nekoj visokoškolskoj ustanovi u Parizu, Bordou, Tuluzu, Strazburu, Lionu, Lilu, Nici, Monpeljeu i mnogim drugim gradovima u Francuskoj. Ove godine iskoristite i vi ovu mogućnost za studiranje u Francuskoj! Konkurs za stipendije 2017-2018. otvoren je do 17. marta. 2017.

Stipendije Vlade Republike Francuske

Francuske studije i diploma način su da se ambiciozni mladi izdvoje iz svoje sredine i steknu bolje adute u potrazi za radnim mestom ili boljim poslom. Koje sve prednosti nudi Francuska kako bi se studenti iz Srbije opredelili za studiranje na francuski način?

Otvoren poziv za MA i PhD programe na Centralno-evropskom univerzitetu za 2017/2018. godinu

Centralno-evropski univerzitet (CEU) u Budimpešti raspisao je konkurs za upis na master i doktorske studije za školsku 2017/2018 godinu.

Otvoren konkurs za Sakura stipendiju JTI i Ambasade Japana

Konkurs za Sakura stipendiju koji raspisuju Japan Tobacco International (JTI) i Ambasada Japana već šestu godinu zaredom otvoren je 1. novembra.U narednih mesec dana, prijavu mogu da podnesu studenti i istraživači zainteresovani za teme u vezi sa Japanom, bogatim kulturnim nasleđem te zemlje, filozofijom, ekonomijom i drugim društvenim i političkim temama. Konkurs traje do 1. decembra i otvoren je za studente osnovnih ipostdiplomskihstudija sa svih akreditovanih akademskih univerziteta u Srbiji,

Stipendije za master studije u Italiji

Univerzitet Politecnico di Milano iz Milana, Italija, ima otvoren konkurs za upis na prvi semestar studija u akademskoj 2017/2018. godini. Rok za prijavu kandidata je 24. novembar.
57,184FANOVAPRATI NAS
2,067PRATILACAPRATI NAS
628PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE