Danas je 
četvrtak, april 27, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Na prvom ENTERU – od Googla do robotike i uspešnih domaćih IT kompanija

Utorak 25. i sreda 26. april su dani kada u zgradi zadužbine Ilije M. Kolarca otvaramo neka zanimljiva pitanja i teme u okviru prvog izdanja ENTER konferencije i upoznajemo talentovane i jedinstvene žene koje svojim radom svakodnevno daju doprinos na polju IT-a kod nas, ali i u svetu.

Podrška studentkinjama IT smerova tehničkih fakulteta

Microsoft razvojni centar u Srbiji je četvrtu godinu za redom organizovao „Ženske priče o IT-u“, okupljanje namenjeno studentkinjama IT smerova tehničkih fakulteta u Srbiji. Cilj ovog događaja je da se mladim ženama pruži uvid u mogućnosti koje im pruža karijera u IT industriji, kao i da ih bliže upozna sa procesom zapošljavanja i projektima na kojima se radi u beogradskom Razvojnom centru jedne od najvećih IT kompanija u svetu.

Nauči i zaradi: WordCamp prilika da unapredite svoje znanje i veštine

Šta ako bismo vam rekli da, za samo jedan vikend, možete da unapredite svoje znanje i veštine i iskoristite ih za napredak u privatnom i poslovnom planu?

Počele su prijave za konferenciju Umrežavanje: New age

Konferencija Umrežavanje: New age predstavlja najveću konferenciju za mlade čija je ključna tema budućnost IT sektora u Srbiji i svetu.

Proslavite Uskrs veselo uz kucanje Viberovim jajima na novom prazničnom botu

Jedan od vaših omiljenih prolećnih praznika – Uskrs – od sada će vama i vašim prijateljima doneti još više zabave, veselja, smeha i boja, i to sve – na vašem dlanu!

Konferencija “The Shape of Data”

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope iz Novog Sada (EESTEC LC Novi Sad) ove godine organizuje međunarodni stručni seminar “The Shape of Data”, koji će se održati u periodu od 14. do 21. maja 2017. godine, a na njemu će učestvovati 12 studenata sa uglednijih Univerziteta Evrope kao i 20 studenata sa Univerziteta u Novom Sadu.

I ove godine, najveća WordPress konferencija u regionu!

Podižemo uloge jer se i ove godine održava najveća WordPress konferencija u regionu!

Technology ‘n’ Trends vol. 6 – konferencija o informacionim tehnologijama

Technology ’n’ Trends je trodnevna konferencija organizovana kao serija predavanja kroz koje bi kompanije učesnice, lideri modernih tehnologija, predstavile svoj način poslovanja i oblasti kojima se bave.

Regionalno takmičenje iz automatike SIM(P)ATIC PLC+ Challenge 2017

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek, Lokalni komitet Beograd po drugi put kod nas organizuje besplatnu stručnu radionicu SIM(P)ATIC PLC+ Challenge 2017. Ona će budućim inženjerima pružiti detaljniji uvid u problematiku sa kojom se inženjeri susreću u industrijskoj automatizaciji.

Bubble Cup 10 – otvorene prijave za jubilarno međunarodno takmičenje u programiranju za studente

Microsoft razvojni centar u Srbiji poziva sve zainteresovane studente i srednjoškolce da se prijave na deseto međunarodno takmičenje u programiranju – Bubble Cup 10 – u periodu od od 25. marta do 25. aprila 2017.
58,137FANOVAPRATI NAS
2,123PRATILACAPRATI NAS
639PRATILACAPRATI NAS