Danas je 
utorak, avgust 22, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Pokrenite svoju kompaniju u Startup centru

Od jeseni počinje sa radom Startup centar namenjen studentima koji žele da zakorače u svet preduzetništva. Reč je o besplatnom programu koji će pomoći mladima da pokrenu svoje kompanije.

Švajcarska softverska agencija „Namics” otvorila konkurs za podršku razvoju tehnoloških startap projekata u Srbiji

Švajcarska softverska agencija „Namics” organizuje konkurs namenjen startapima koji razvijaju softverska rešenja u Republici Srbiji sa ciljem da im pomogne pri unapređenju ideje, uklanjanju potencijalnih nedostataka u biznis konceptu i što uspešnijem lansiranju proizvoda na tržište. Otvaranjem konkursa koji će trajati do 30. avgusta u ponoć „Namics” želi da podstakne tehnološko preduzetništvo i da osnaži srpsku softversku zajednicu.

Drugi Fintech Hackathon u ICT Hub-u – prijavite se!

Drugi Fintech Hackathon, u organizaciji ICT Hub-a, kompanije 30Hills i Societe Generale banke biće održan od 30. juna do 2. jula, uz nagradni fond od 5.000 evra.

Beograd i kultura dobili svoju mobilnu aplikaciju!

Aplikacija „FilterApp“ zvanično je lansirana danas u StartIt centru, čime su beogradska kultura i njene ustanove dobile svoju prvu mobilnu aplikaciju!

Informacioni inženjering na FTN-u: Kako će izgledati novi Data Science smer na osnovnim i master studijama

Sa FTN-a su uputili poziv zainteresovanim kompanijama da svojim stipendiranjem pomognu samofinanirajuće studente na ovom studijskom programu.

Prijavite se na takmičenje „Start Tel Aviv“ i osvojite put u Izrael

Ambasada Izraela i ICT Hub organizuju „Start Tel Aviv“, takmičenje startap kompanija iz Srbije i Crne Gore, na koje zainteresovani mogu da pošalju prijave do 25. juna. Ovogodišnje takmičenje posvećeno je socijalnom preduzetništvu i urbanim inovacijama, a projekat ima za cilj da motiviše startap zajednicu da inovacijama unapredi svakodnevni život u svojim gradovima i približi svoje delovanje građanima.

Srbija postaje centar digitalnih inovacija u regionu

„Inicijativa Digitalna Srbija” je neprofitno privatno udruženje pokrenuto od strane vodećih kompanija iz oblasti tehnologije radi unapređivanja okvira i ekosistema neophodnog za obezbeđivanje tehnološkog preduzetništva i digitalnih inovacija u industriji i obrazovanju u Srbiji. Osnivači inicijative su Infostud, Microsoft, Nordeus, Price Waterhouse Coopers, Ringier Axel Springer, Seven Bridges, Startit, Telekom Srbija i Telenor.

Novosadski FTN ipak uvodi Data Science smer — Informacioni inženjering počinje naredne školske godine

Nakon što je dvaput bio izbačen iz zvaničnog nastavnog programa, Data Science smer se ipak našao u ovogodišnjem konkursu za upis na novosadski FTN.

Otvaranjem “Digital Arts Expo Powered By Nordeus”, donji Dorćol je naredna četiri dana centar digitalne umetnosti

Uz podršku najpoznatijih kompanija iz oblasti razvoja igara, specijalnih efekata i video produkcije naredna četiri dana će obeležiti čak 30 predavanja, panel diskusija i radionica u silosima Žitomlina

FitQuest i Pametna Bašta osvojili prva mesta na MatHackathonu!

Treći po redu MatHackathon, koji je organizovala Studentska organizacija Matematičkog fakulteta Omikron, održan je u subotu i nedelju, 13. i 14. maja. Takmičenje je održano u dve kategorije, jedno za učenike srednje škole, a drugo za studente. Na MatHackathonu je učestvovalo 6 srednjoškolskih timova koji su se takmičili u prostorijama Matematičkog fakulteta u Jagićevoj ulici, i 8 studentskih timova, u prostorijama StartIt Centra Beograd.
57,894FANOVAPRATI NAS
2,065PRATILACAPRATI NAS
660PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE