Danas je 
utorak, oktobar 24, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

BUDI DEO KREATIVNOG 24/7 IZAZOVA – prijavi se za prvi DACIDA HACKARTHON!

Pridruži nam se u 24-časovnom kreativnom izazovu! Ako si student, ili te generalno zanimaju umetnost i kultura prijavi se kao pojedinac ili okupi tim do 6 ljudi i kroz podršku mentora kreiraj zanimljiv umetnički projekat.

Mladi inženjeri pokreću novi talas!

Da li si entuzijastični programer koji bi se oprobao u testiranju svog znanja i logike ili pak naučio nešto novo iz IT sektora? Ako jesi, ovo je pravo mesto za tebe!

Druga test konferencija u Beogradu!

Oblast testiranja softvera je postala aktuelna i na našim prostorima. Beograd se prošle godine upisao na mapu događaja koji se bave ovom tematikom i ove godine će biti domaćin još jedne test konferencije.

Održano 10 međunarodno takmičenje u programiranju – Bubble Cup

Microsoft razvojni centar u Srbiji organizovao je danas finale 10. Bubble Cup takmičenja, u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Konkurs „Startup. Expertise. Upgrade. Namics.” otvoren do 10. septembra

Švajcarska softverska agencija „Namics” produžila je rok za prijave na konkurs za podršku tehnološkim startapima u Republici Srbiji, pa će svi zainteresovani startapi moći će da se prijave do 10. septembra u ponoć.

Smart City Challenge Serbia 2017

Druga edicija Smart City Challenge Serbia, tromesečnog smart city akceleratora je zvanično lansirana. Akcelerator je namenjem svim timovima koji žele da unaprede svoje urbano okruženje kroz upotrebu najnovije tehnologije poput: IoT (Internet of Things), AR/VR (Augmentovana/virtualna realnost), AI (Veštačka inteligencija), Blockchain, Big Data i mobilnost.

Predavanje “Značaj preduzetništva” i prijave za Startup centar

Predstavljanje Startup Centra, koji uskoro kreće sa radom na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, biće održano u utorak 05. septembra 2017. godine. Od 16 časova otvaramo vrata Profesorske sale Ekonomskog fakulteta za sve mlade koji žele da zakorače u izazovni svet preduzetništva. O značaju pokretanja startapa u Srbiji govoriće jedan od mentora u centru Ivan Bjelajac, suosnivač MVP Workshop-a i direktor kompanije GoDaddy Europe.

Pokrenite svoju kompaniju u Startup centru

Od jeseni počinje sa radom Startup centar namenjen studentima koji žele da zakorače u svet preduzetništva. Reč je o besplatnom programu koji će pomoći mladima da pokrenu svoje kompanije.

Švajcarska softverska agencija „Namics” otvorila konkurs za podršku razvoju tehnoloških startap projekata u Srbiji

Švajcarska softverska agencija „Namics” organizuje konkurs namenjen startapima koji razvijaju softverska rešenja u Republici Srbiji sa ciljem da im pomogne pri unapređenju ideje, uklanjanju potencijalnih nedostataka u biznis konceptu i što uspešnijem lansiranju proizvoda na tržište. Otvaranjem konkursa koji će trajati do 30. avgusta u ponoć „Namics” želi da podstakne tehnološko preduzetništvo i da osnaži srpsku softversku zajednicu.

Drugi Fintech Hackathon u ICT Hub-u – prijavite se!

Drugi Fintech Hackathon, u organizaciji ICT Hub-a, kompanije 30Hills i Societe Generale banke biće održan od 30. juna do 2. jula, uz nagradni fond od 5.000 evra.
57,842FANOVAPRATI NAS
2,071PRATILACAPRATI NAS
669PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE