Danas je 
četvrtak, januar 19, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

SLAVIMO UMETNOST, petak 20.1 / Kenozik

Slavimo umetnost, organizacija koja okuplja studente umetničkih fakulteta kao i sve mlade koji su deo umetničke sfere, pravi prvu žurku u 2017oj godini u PETAK 20.januara od 23h u klubu... Pročitajte više »»

Mancha pravi najluđi rođendanski party uz još luđi line up!

Jedan od naših najpoznatijih di-džejeva i producenata, Mancha, koji više od 15 godina maestralno gospodari undergournd klupskom scenom proslaviće svoj 33. rođendan u klubu KPTM u subotu 14. januara s početkom od 23... Pročitajte više »»

Ned O’Neal i Chris Rockwell u klubu KPTM

Minimal Fraktion Serbia sa ponosom predstavlja jutarnju žurku koja će sjajnom muzikom i energijom osvojiti sve koji se u subotu 14. januara budu našli na dance floor-u u klubu... Pročitajte više »»

Doček ko doček, a onda kreću afteri! I svi putevi vode u KPTM!

Nakon sjajnog novogodišnjeg provoda, 1. januara posetioce kluba KPTM očekuje pravi tehno doživljaj od pet sati ujutru sa legendama domaće scene, Mirkom Lazarevićem i Bojanom i Lukom iz CONCRETE... Pročitajte više »»

New YEAR EVE BASH najluđa afro dancehall novogodišnja žurka!

Blackout i Couple up ujedinjeni za najluđu noć pripremaju vrhunsko afrobeat partijanje 31. decembra s početkom od 23h u klubu... Pročitajte više »»

Da li ste spremni za KST maskenbal?

Kultni maskenbal Kluba studenata tehnike, 43. poredu, održaće se u subotu 24. decembra od 22:30, a veoma mali broj karata ostao je u... Pročitajte više »»

Petak je rezervisan za dancehall groznicu i sprecijalan Couple Up rođendan

Organizacija Couple up proslaviće svoj treći rođendan u klubu KPTM u petak 16. decembra s početkom od 23... Pročitajte više »»

INSIDE THE TEMPLE

Nadamo se da ste se odmorili i da ste spremni da otvorimo zimsku sezonu psihodelije u Novom Sadu. Ovog puta bleja u kineskoj četvrti, u klubu Quarter, koji će nam biti utočište i Hram, u ovom periodu dok ne... Pročitajte više »»

Bass Codon sprema krvavu rođendansku proslavu

Serijal ///BASS.CODON/// proslaviće svoj drugi rođendan u subotu 26. novembra u klubu KPTM. U ulozi domaćina rođendanske žurke naći će se autor serijala Rebel B i BomZiggy, a specijalni gost biće Gazda... Pročitajte više »»

Ovaj petak vratiće vas na urbanu vrelinu asfaltauz Friday Swag, Don Dadu i Unju Green

Možda je leto iza nas, ali u klubu KPTM itekako ume da bude vrelo, pogotovo kada na scenu izađe opasna Friday Swag ekipa koja sa plesačicama podiže atmofesru do... Pročitajte više »»
56,914FANOVAPRATI NAS
2,020PRATILACAPRATI NAS
617PRATILACAPRATI NAS