Danas je 
utorak, oktobar 24, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Ko je tata live acta? U prodaji solo karte za Hard Code Weekend

Posle dvodnevnih kompleta za Hard Code Weekend, koji će se 11. i 12. novembra održati u Hangaru kod Luke Beograd, u prodaju su puštene i pojedinačne ulaznice za ovaj techno spektakl.

KST zatvaranje bašte vest

Klub studenata tehnike oprašta se od letnje sezone velikim tradicionalnim koncertom povodom zatvaranja bašte u petak 13. oktobra, kada u najstarijem beogradskom klubu nastupaju Bad Copy, Nikola Vranjković i Bolesna štenad.

Lovefest Fire sutra od 22h u Hangaru

Trenutno najtraženija imena evropske elektro scene Chris Liebing i DJ Deep sutra dolaze u beogradski Hangar! Četvrto izdanje Lovefest Fire-a počinje u 22h, a prema informacijama organizatora ulaznice su gotove rasprodate.

KLIKA na open air koncertu u klubu KPTM

Jedan od najsvežijih i svakako najuzbudljivijih rep kolektiva današnjice KLIKA u punom sastavu održaće dnevni koncert pod otvorenim nebom u dvorištu kluba KPTM u petak, 26. maja s početkom od 18 časova.

Otkrijte detektiva u sebi u Adrenalin Escape Room-u

Možemo vam objasniti kako da dođete do njih, ali ćete sami morati da otkrijete kako da izađete!

Vodič kroz svet skrivenih dragulja 14. Noći muzeja

Ovogodišnja, četrnaesta po redu, Noć muzeja uz premijerno otvaranje veličanstvenih zdanja i ekskluzivnih lokacija, doneće više od stotinu zanimljvih sadržaja koje posetioci 20. maja nikako ne bi trebalo da propuste. U narednim redovima predstavljamo izložbe koje su skriveni dragulji 14. Noći muzeja i čekaju da budu otkriveni.

Prvi humanitarni Krempita maraton u Beogradu, subota 22.april 2017

Najpopularniji beogradski gastro vodič ˝Ukus Beograda˝ (ukusbeograda.rs) poziva Vas da zajedno sa nama učestvujete u realizaciji i promociji prvog humanitarnog ˝Beogradskog krempita maratona˝!

Runy i Depra otvaraju groovy dimenziju u klubu KPTM

Runy i Depra začiniće ovu subotu 22. april u klubu KPTM podužim setom i sjajnom energijom koju prenose i na dancefloor.

Tramvaj-žurka: Marker Tram Party

Verovatno ste do sad mislili da tramvaj ima samo funkciju prevoznog sredstva, što priznaćete nije preterano zabavno. Međutim, ovoga puta upravo tramvaj će zameniti klub i otvoriti svoja vrata za sve party manijake.

Velika žurka studenata Beogradskog univerziteta

Pozivamo vas na veliku žurku studenata Beogradskog univerziteta!
57,842FANOVAPRATI NAS
2,071PRATILACAPRATI NAS
668PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE